TELAFİDE BEN DE VARIM

Eğitimde Telafi Dönemi Başlıyor

"Telafide Ben De Varım" programıyla öğrencilere, 2 Temmuz'dan yeni eğitim-öğretim dönemi başlayıncaya kadar telafi ve destek eğitimleri verilecek.

Telafi eğitimleri kapsamında yaz aylarında isteyen öğrenciler için okullar açık tutulacak. Öğrenciler fiziksel etkinliklere ve akademik çalışmalara da katılabilecek.

Telafi programı sayesinde eğitimde eksikler giderilecek, okullar şenlenecek, öğrenciler sıralarına sevinçle dönebilecek. Salgının etkisi en aza indirilerek eğitim hayatına devam edilecek.

FATMA SÜSLÜGİL İLKOKULU OLARAK SİTEMİZDE YAYINLADIĞIMIZ VE İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NCE ONAYLANAN TELAFİDE BEN DE VARIM YAZ DÖNEMİ PROGRAMIMIZA ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR. OKULUMUZA GELEREK ÖĞRENCİ BAŞVURULARINI SEÇTİĞİNİZ TARİH ARALIĞINDAKİ PROGRAM DAHİLİNDE YAPABİLİRSİNİZ.

29.06.2021 257

Telafide Ben De Varım Programımız Liktedir:

meb_iys_dosyalar/34/24/731667/dosyalar/2021_06/29114634_Fatma_Suslugil_Ylkokulu_telafide_bende_varYm_programY.docx