PROF. DR. MUSTAFA ILICALI, İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ, İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCIMIZ VE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

Okulumuzu ziyarete gelen çok kıymetli Prof.Dr. Mustafa ILICALI, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz İsmail ÇETİNKAYA, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Gülşen ÖZER, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Cüneyt KAMACI ve ilçe şube müdürümüz ile okulumuzda  düzenlenecek olan “Trafikte Küçük Hata Yoktur” proje lansmanı için görüştük. Bu güzel organizasyon için okulumuzu seçmeleri Fatma Süslügil ailesi olarak bizleri ziyadesiyle onurlandırdı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

26.02.2024 137

26-02-202426-02-202426-02-2024