GELENEKSEL OKUL İFTARIMIZ

Geleneksel Fatma Süslügil İlkokulu iftarımızı okul bahçesinde 250 kişinin katılımı ile gerçekleştirdik.

Zeytinburnu'nun başarılı ve hayırsever işadamı, aynı zamanda velimiz Eşref IŞIK beyefendi, velimiz hayırsever Hakkı Derim, okul müdürümüz Dilek Gürel'in babası Hasan GÜREL'in katkıları ile gerçekleştirilen iftara Zeytinburnu Belediye Başkan yardımcımız İdris Bey, askerlik şube başkanımız Serdar Bey, Zeytinburnu'nun değerli eşref işadamları komşu esnafını öğretmenlerinin ve değerli aileleri ile okul Aile birliği, ilçemiz ve çevre ilçelerdeki okullardan katılan idareci ve öğretmenler, öksüz ve yetim öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımları ile gerçekleştirilen iftarımıza Kuranı Kerim Tilaveti ve okul müdürümüz Dilek Gürel'in hoşgeldiniz ve teşekkür konuşmaları ile başlanılmış olup aile yuvası sıcaklığında katılımcıların iftar sohbetleri ile devam edilmiştir. Hayırseverlerimize ve iştirak edenlere çok teşekkür ederiz.

09.05.2022 389

09-05-2022