2022-2023 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAŞLIYOR

Okulumuzda öğretmenlerimiz  için hazırlanan moral, motivasyon kahvaltısının ardından yapılan öğretmenler kurul toplantısı sonrası "BİZ HAZIRIZ" sloganı ile başlıyoruz. Hazırlıklarımız sırasında desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Bakanlığı'mızın her bir birimine, Sayın Kaymakamımız  ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüze,  Değerli Zeytinburnu Belediye Başkanımıza,   Okul Aile Birliği Başkanımız Eşref Işık beyefendi ve yönetim kurulu üyelerimize, hayırsever velilerimize,  eğitimci ve yardımcı personel kadroma teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Aramıza yeni katılan küçük öğrencilerimiz ve tüm öğrencilerimize,  değerli öğretmen ve personelime ve kıymetli ailelerine başarı ve mutluluk ile geçecek bir eğitim öğretim yılı dilerim.

Dilek Gürel

11.09.2022 174

Ders Giriş- Çıkış Saatlerimiz:

11-09-2022