1.SINIF VE OKUL ÖNCESİ UYUM HAFTASI PROGRAMI

01-03 Eylül tarihleri arasındaki okul öncesi ve uyum haftası etkinliklerimiz okulumuzun taşınma işleri devam ettiği için 100.Yıl Mesleki ve  Teknik Anadolu Lisesi'nin yanındaki eski binamızda yapılacaktır.

1. sınıflar 2 Eylül Perşembe günü saat 14.00'da sınıf listeleri belirlenmiş olarak öğretmenleriyle buluşacaktır. Öğretmenleri sınıf grubu oluşturarak mesajla velilerini bilgilendirecektir. Uyum haftasının saatlerini ve programlarını velilerimiz öğretmenlerinden öğrenecektir.

Ana sınıfı öğrencileri ise 3 Eylül Cuma günü saat 14.00'da öğretmenleriyle buluşacaktır.

Sarı tişört ve lacivert şort şeklinde kullanılan yaz kıyafeti uygulaması bu sene uygulanmayacaktır. Öğrenciler önlükle okula gelecektir.

31.08.2021 585