İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ALİ YEŞİLYURT'UN VELİLERE MESAJI

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ALİ YEŞİLYURT'UN VELİLERE MESAJI

Değerli Velilerimiz; 

 

Millî birlik ve beraberlik ruhuyla Covid-19'la mücadele ettiğimiz bu dönemde öğretmenlerimiz ve evlatlarınız ile birlikte uzaktan eğitim süreci boyunca gösterdiğiniz samimi çaba ve özveriniz için hepinize en içten teşekkür ve saygılarımı sunuyorum.

Hayat semamızın en değerli varlığı olan biricik evlatlarımızı yarınlara hazırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Sizler de evlatlarınızla birlikte evde geçirdiğiniz bu süreci bir fırsat olarak değerlendirip onların gelişimine büyük bir katkı sunuyorsunuz. Unutmayalım ki, ev işleriyle birlikte çocuklarımıza zaman ayırmak, beraber kitap okumak, yeni şeyler keşfetmek, eğitici ve eğlendirici oyunlar oynamak ve bu minvaldeki diğer aktiviteler onların bu süreci mümkün olan en üretken şekilde geçirmesini sağlayacaktır.

Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Ailesi olarak sizlerle ilk veli toplantımızda buluşmayı samimi bir özlemle umut ediyor, bu süreçteki deneyimlerinizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

Okul zilini yeniden ve birlikte çalmak temennisiyle hepinize mutlu, sağlıklı günler diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

 

                    Ali YEŞİLYURT

Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürü

 

 

 

04.05.2020 213